Dakar OC (spate 75cm)

Specificații: Disponibilitate
Negru / Textil / Chrome Indisponibil
= 1650,0
Adaugă în coș
1 650 Lei
Inclusiv TVA 275 Lei
  • Material: Textil
  • Baza: Chrome
  • Culoare: Sur / Negru

Mai multă informație despre Dakar OC (spate 75cm)

Scaunul de birou Dakar OC este un articol de mobilier în stil minimalist, suplinit cu funcții moderne și design ergonomic. Avantajele scaunelor pentru oficiu din această gamă sunt următoarele:

Corespunde tuturor cerințelor utilizatorului: ergonomice, funcționale și estetice.

Dat fiind faptul că aceste scaune sunt utilizate zilnic, materialele din care este confecționat modelul Dakar OC sunt rezistente la acțiuni mecanice, nu se scămoșează, nu sunt permeabile la umezeală și praf. 

Pentru asigurarea unor condiții corespunzătoare de lucru a utilizatorului, spătarul scaunului este realizat din plasă. Astfel, în zilele călduroase, va permite transportul de căldură dintre utilizator și mediul înconjurător.

Scaunul Dakar OC este reglabil, pentru că are un cilidru pneumatic de ridicare/coborâre. La fel, poți să schimbi poziția fotoliului datorită mecanismului de balans.

- Avantajul principal al scaunului pentru birou este înălțimea spătarului: 75cm, care este mai mare în comparație cu scaunele de oficiu obișnuite. Acest lucru permite utilizatorului o suprafață mai mare de susținere a spatelui, deci, este mai confortabil.

polo ralph lauren sale polo shirt fred perry sverige polo ralph lauren tommy hilfiger polo ralph lauren outlet polo shirt polo lacoste polo lacoste sale polo shirt sale polo ralph lauren skjorta lacoste polo polo skjorta tommy hilfiger rea fred perry